BK MLADÁ BOLESLAV

Jan Hanzlík: Škoda ztraceného vedení. I za dva body jsme ale rádi

9. 12. 2016
Autor: Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. – V polovině zápasu se zdálo, že půjde o jednoznačnou záležitost a Boleslavští pod novou trenérskou dvojicí získají první tři body. Jenže to by všechno bylo až příliš růžové. Olomouc dokázala během dvou minut snížit na 3:2 a do konce druhého dějství vyrovnat na 3:3. Zápas nakonec dospěl do prodloužení, v němž už se domácím podařilo Mladé Boleslavi rozhodnout. Nejen o zápase se rozhovořil kapitán mužstva Jan Hanzlík (na snímku).

Jana Hanzlík po utkání litoval ztraceného tříbrankového náskoku, o který Bruslaři přišli krátce po polovině zápasu. "Všichni hráli za stavu 3:0 dopředu, přestali jsme se soustředit na zabezpečenou obranu. Liga je velice vyrovnaná a pro soupeře stačí pět minut, aby vyrovnal na 3:3. Potom jsme se ještě klepali, aby to nebylo 3:4," nebral si servítky po zápase mladoboleslavský kapitán.

Bruslaři se ale z nepovedené prostřední třetiny oklepali a ve třetí třetině byli lepší. Mrzet však Středočechy mohlo to, že to nevyjádřili gólově. "Ve třetí třetině jsme měli ze hry víc než Olomouc, ale do žádné tutové šance jsme se bohužel nedostali. Hosté to zabetonovali tak, jak to umí."

Právě po asistenci Jana Hanzlíka na gól Martina Látala však Mladá Boleslav zvítězila v prodloužení. "Teď potřebujeme obzvlášť každý bod, zaplaťbánbůh za ten druhý," oddechl si po utkání mladoboleslavský kapitán.

Co čekat od brněnské Komety, na jejíž led Bruslaři zajíždějí v neděli? A jak vnímali hráči v kabině trenérskou změnu? Poslechněte si kompletní videorozhovor:

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav