BK MLADÁ BOLESLAV

Mohli jsme vyrovnat. Ale nezvládli jsme to, lituje Tomáš Urban

9. 1. 2017
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. – Vypadal smutně. Tomáš Urban si sice v utkání s Chomutovem připsal pěkný gól, na pozápasové rozhovory ale dorazil viditelně zdrcený a na otázky posléze odpovídal vyloženě nešťastně. Výraz jeho tváře naprosto vystihoval náladu v boleslavské kabině po dalším prohraném utkání – tentokrát o hloupý gól s Chomutovem 2:3.

„Jednak jsme prostě nemohoucní, nehrajeme to, co máme, nechodíme do branky, málo střílíme, máme mizerné přesilovky,“ vypočítával Tomáš Urban plejádu chyb Bruslařů. A plynule navázal s tím, že roli v tom všem má i trocha smůly. „Na druhou stranu nám ani nepomáhá nějaká štěstěna, nejde nám to naproti, neodráží se to tak, jak by mělo. Bohužel. Jsme z toho špatní,“ smutnil.

Jednatřicetiletý útočník si v zápase připsal gól, svůj hodně typický z předbrankového prostoru. „Nebylo to vyloženě na brankovišti, spíš mezi kruhy. Petr Vampola chtěl střílet, mě to trefilo přímo do hokejky. Poslal jsem to tam bekhndem a byl z toho gól.“

Nepřestávali se rvát až do konce, odvolali i brankáře. Ale pro Mladou Boleslav bylo všechno marné. „Ke konci jsme ještě nějaké šance měli, cítili jsme, že bychom mohli vyrovnat. Ale bohužel jsme to nezvládli. Udělali jsme chybu, o chybách hokej je, a my na to tentokrát – a vlastně nejen tentokrát – dojeli,“ uzavíral smutným hlasem.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav