BK MLADÁ BOLESLAV

JSEM BRUSLAŘ!: Vyfoť, pošli, sdílej a lajkuj

31. 1. 2017
Autor: Klub
M l. B o l. – Blíží se rozhodující fáze sezony a Bruslaři potřebuje dát najevo, že stojí při sobě. A to se týká i vás fanoušků! Během takřka celého února poběží soutěž o super ceny, kterým vévodí skútr v klubových barvách, už tradiční cena od firmy AutoMoto Dobrovice Pavel Ernest, kterou do zelenobílého hávu převlékne společnost AirDesign. Fotografická soutěž má jednoduchá pravidla a všechno, co musíte pro svou účast v ní udělat, je vyfotit sebe nebo své blízké, jak fandí Bruslařskému klubu, fotografii odeslat a pak se postarat o to, aby získala co nejvíce hlasů.

Termíny soutěže

Začátek soutěže: 31. 1. 2017

Ukončení posílání fotografií: 10. 2. 2017 v 9:00

Začátek hlasování: 10. 2. 2017 ve 12:00

Ukončení hlasování: 27. 2. 2017 ve 12:00

Vyhlášení vítězů: zápas 28. 2. 2017 s Třincem

Průběh soutěže

Soutěže se může zúčastnit každý, kdo v termínu od 31. ledna 2017 do 10. února 2017 (do 9 hodin dopoledne) zašle fotografii, na které on nebo jeho blízcí ukazují, že jsou Bruslaři (např. při fandění, venku v přírodě nebo uprostřed města či jen tak u televize). Podmínkou je mít na fotografii cokoliv, co obsahuje logo BK Mladá Boleslav. Originalitě se meze nekladou!

Přesně od 12 hodin 10. února budou zaslané fotografie zveřejněny na oficiálních FB stránkách Bruslařského klubu ve složce JSEM BRUSLAŘ! Od toho okamžiku bude úkolem každé fotografie (a tudíž vaším úkolem) nasbírat co nejvíce „lajků“ neboli hlasů. Prvních 5 fotografií s největším počtem lajků na základě tohoto veřejného hlasování bude odměněno super cenami! Samotný klub pak má připravenou ještě jednu cenu, tzv. Bruslařského žolíka – kdo ji získá, rozhodně klub sám. Ve hře je tedy hned 6 bombastických cen!

Hlasování bude probíhat do 12 hodin 27. února, později získané lajky už nebudou brány v potaz. Vítězové budou posléze vyhlášení na utkání BK Mladá Boleslav – HC Oceláři Třinec 28. února a mohou se těšit na to, že jejich fotografická díla uvidí i na obrazovkách na stadionu.

Podmínky účasti

  • Fotografie zasílejte na e-mail denisa.apkova@bkboleslav.cz.
  • Váš e-mail musí kromě fotografie obsahovat také celé jméno, adresu a telefonní kontakt.
  • Na fotografii musí být vidět logo klubu.
  • Klub si vyhrazuje právo nezařadit do soutěže vulgární či jinak nevhodné fotografie.

O co hrajeme?

1. cena – skútr od firmy AutoMoto Dobrovice přelakovaný do klubových barev firmou AirDesign

2. cena – Výbava správného Bruslaře

3. cena – Výbava správného Bruslaře

4. cena – Výbava správného Bruslaře

5. cena – NHL 2017 na Playstation 4 nebo XBOX

6. cena – BRUSLAŘŮV ŽOLÍK

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav