BK MLADÁ BOLESLAV

Hokejová tombola a tleskadla: Pojďme to proti Chomutovu pořádně rozjet

8. 3. 2017
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. – Pozvánku na hokej jako takovou už vám boleslavští hokejisté vystavili v Chomutově a my nepochybujeme o tom, že ji přijmete, a přijdete jim pomoct vybojovat postup do čtvrtfinále. Je tu ale i pár dalších akcí, které vám nepochybně pomohou užít si třetí zápas předkola, který je na programu ve čtvrtek 9. března od 17:20. O co jde? Jednou z největších novinek bude Hokejová tombola nebo rozdávání tleskadel, kterými společně vytvoříme ještě o něco lepší atmosféru!

Tleskadla pro fanoušky a trička play-off

Už je to tradiční součást nadstavbových bojů a i letos pro vás BK Mladá Boleslav připravil fanouškovská tleskadla. Nezapomeňte si je vzít u mladých Bruslařů, kteří je budou rozdávat u předního i zadního vchodu. Atmosféru ovšem vykouzlí nejen tleskadla, ale také správný barevný efekt a tím je nepochybně zelená! Pokud ještě nemáte tričko z limitované edice play-off 2017, tak určitě neváhejte, posledních několik jedinečných kousků najdete ve stánku FANSHOPU a to za 250 Kč.

Hokejová tombola

Ve čtvrtek 9. března na třetím zápase předkola play-off extraligy proti Chomutovu budou mít boleslavští fanoušci vůbec poprvé možnost zapojit se do Hokejové tomboly! Tento formát, který je v zámoří dlouhodobě velmi oblíbený, přichází v této sezoně poprvé i do českého hokeje. Cena jednoho tiketu je 50 Kč, celková vybraná částka se dělí na půl. 50 % částky získá vylosovaný výherce, druhá polovina jde na podporu mládeže BK Mladá Boleslav. Minimální výhra pro vítěze je 5 000 Kč. Při premiérové hokejové tombole na zápase Komety Brno si šťastný výherce ihned po utkání odnesl více než 40 tisíc korun!

Každý si může zakoupit libovolný počet tiketů, a to jak před zápasem, tak v jeho průběhu. Označené prodejce najdete volně se pohybovat po ŠKO-ENERGO Aréně a tombolenky si můžete rovněž koupit na pokladnách se vstupenkami a na stánku FANSHOPU. Prodej tiketů bude ukončen po druhé přestávce utkání, během třetí třetiny proběhne slosování a výherce bude oznámen moderátorem a na obrazovkách. Výherce se musí o výhru přihlásit do 10 minut po skončení utkání. Hokejová tombola je určena pouze pro osoby starší 18 let.

Dárky od Tipsportu a Hořká volba boleslavského fanouška v podání Radegastu

Ještě před začátkem zápasu Radegast společně s kapitánem Bruslařů Janem Hanzlíkem ocení jednoho z boleslavských fanoušků, který musel projít „Hořkou volbou“ či nějakou těžkou a nevšední životní zkušeností, aby mohl nadále fandit klubu svého srdce. Kdo to je a jaký je jeho příběh? Nechte se překvapit!

Postřeh si pak připravte na první komerční přestávku ve třetí třetině, kdy sázková kancelář Tipsport bude prostřednictvím hostesek rozhazovat do publika míčky – kdo jej chytí, získá 500 Kč na svoje sázky!