BK MLADÁ BOLESLAV

Akce v Semčicích sklidila úspěch, fanoušci se ptali, jestli bude i za rok

21. 6. 2017
Autor: Klub
S e m č i c e – Byla to bomba! Z akce na semčickém koupališti byli nakonec nadšení naprosto všichni. Úvodní představení hráčů se těšilo veškeré pozornosti, nechybělo bohaté občerstvení a v neposlední řadě ani bazén, který v panujícím horku ocenila velká část návštěvníků. Určitě se podívejte na FOTOGRAFIE, které mají rozhodně netradičního ducha. Všem fanouškům a návštěvníkům BK Mladá Boleslav děkuje a těší se třeba zase za rok!

Premiérová akce pro fanoušky, která sklidila velký úspěch. Setkání ve sportovním areálu v Semčicích uspořádal Bruslařský klub poprvé. Rozhodl se představit nově složený A tým pro extraligovou sezonu 2017/2018 a to včetně značně obměněného realizačního týmu.

Právě nový hlavní trenér Patrik Augusta se stal spolukomentátorem úvodního programu, v rámci kterého postupně naběhl na pódium celý tým. Někteří hráči přitom dostali pár zajímavých otázek. Lukáš Pabiška tak například prozradil, že klub se v příští sezoně chystá slavit 110 let od svého založení a fanoušci se mohou těšit hned na několik akcí s tím spojených. Oldrich Kotvan pro změnu vtipkoval, že mu tady v Čechách pletou jméno a denně z něj dělají Oldřicha. Oslovení Oldo je ale prý v pořádku.

Jakub Klepiš informoval, že už je zdravotně v pořádku, což o něco později demonstroval ukázkovým skokem do bazénu. Martin Látal potvrdil, že do připravované soutěže o nejrychlejšího bruslaře v rámci celé extraligy by určitě šel a trenér Augusta nenápadně naznačoval, kdo nahradí Tomáše Hyku, který odchází do NHL, ve formaci s Radanem Lencem a Pavlem Musilem.

Turnaj v nohejbale – první týmy

1. Lukáš Žejdl, David Bernad a Erik Beckert
2. Matěj Stříteský, Jan Hanzlík a Zbyněk Špic
3. Marek Mlčoch-Jakub Planý, Martin Látal a Václav Rakušan

Nohejbalový turnaj byl složen z 12 týmů, hrálo se na třech kurtech a vítězná trojice byla po play-off známa přibližně kolem sedmé hodiny večer. Všichni zúčastnění bojovali statečně a to i s balony mizejícími za plotem, zatoulanými hráči či chvílemi vyloženě nepřátelskou sítí.

Nechyběly ani soutěže, pánové z řad fanoušků se pustili do – v aktuálním horku – celkem razantního podniku a soupeřili v tom, kdo nejrychleji vypije pivo brčkem. Obzvlášť pak pobavila soutěž dětí, které měly za úkol „ulovit“ si svého hokejistu, jinými slovy odvést jej za ruku k bazénu a přesvědčit ho, aby pro ně co nejzajímavějším způsobem skočil do vody. Odměnou malým vyzyvatelům bylo tričko s Pukym.