BK MLADÁ BOLESLAV

Orli výborně bruslili. Nebyla sranda proti nim hrát, říká Dominik Pacovský

8. 8. 2017
Autor: Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. – Útočník Dominik Pacovský, který nahradil v první formaci Tomáše Hyku, byl klíčovým hráčem úterního utkání Mladé Boleslavi proti Znojmu. Už po 40 sekundách hry vstřelil první branku zápasu a duel rozhodl i posledním přesným zásahem, když zpečetil skóre na konečných 3:2 v prospěch Bruslařského klubu.

Dominik Pacovský po utkání ve videorozhovoru pro YouTube kanál Bruslařského klubu uznal kvalitu soupeře, který dokázal Mladou Boleslav chvílemi nepříjemně zatlačit a až do třetí třetiny držel nad Bruslaři vedení. "Je to silný soupeř. Potvrdili to tím, že jsme s nimi docela dlouho prohrávali. Výborně bruslí a napadají ve dvou. Není vůbec žádná sranda proti Orlům hrát," ohlížel se za utkáním dvougólový střelec.

Boleslavští skutečně až do 54. minuty o gól prohrávali. Díky přesilovkové trefě Jakuba Orsavy však vyrovnali. A jako třešničku na závěr si pak Dominik Pacovský schoval svou poslední střelu, která skončila brankou. Důležitější byl ale podle něj právě srovnávací gól z 54. minuty. "Důležitější gól byl ten vyrovnávací. Zklidnili jsme se, což nám chvíli před koncem zápasu hodně pomohlo. Potom už to bylo o náhodě. Naštěstí nám to tam spadlo," těšilo Pacovského. Zda v první formaci s Radanem Lencem a Pavlem Musilem místo Tomáše Hyky setrvá a jak se mu bude dařit nadále, ukáží následující týdny.

Podívejte se na kompletní videorozhovor:

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav