BK MLADÁ BOLESLAV

S Orly podruhé: Bruslaři vyráží do Znojma

9. 8. 2017
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. – Odvetné utkání vyráží hokejisté BK Mladá Boleslav odehrát do 260 kilometrů vzdáleného Znojma. Po úterní domácí výhře se pokusí o podobný kousek i ve městě proslulé bohatou historií, krásnými kulturními památkami a dobrým vínem. Duel i tentokrát odstartuje v 18 hodin a sledovat jej můžete pomocí online přenosu.

Tým Znojma a jeho kádr jsme vám obšírně představili v preview na minulý zápas, a tak si dovolíme tuto část připomenout pouze pomocí odkazu a raději si krátce zrekapitulujeme již zmíněný úterní zápas.

Bruslaři v něm šli rychle do vedení, a to už v první minutě gólem Pacovského. „Není to poprvé, v minulém přípravném utkání jsme inkasovali úplně stejně. Musíme se na to zaměřit,“ řekl po utkání asistent trenéra Orlů Tomáš Jakeš. Pak se ale situace obrátila a až do 54. minuty vedli naopak hosté 2:1. „Udělali jsme chyby a soupeř je šikovně potrestal. Navíc nás dost trápila produktivita, na každý gól jsme se hodně nadřeli,“ komentoval střetnutí pro změnu lodivod Středočechů Patrik Augusta.

Ten si ovšem měření sil se soupeřem z jiné ligy pochvaluje. „Je znát, že hrají něco jiného. Myslím, že jsme s tím i chvilku bojovali. Troufám si říct, že ve čtvrtek budeme zas o něco připravenější,“ dodal Augusta.

A co Znojemští? Jak kvitují na přípravné zápasy poněkud netradičně velkou vzdálenost? „K sezoně cestování patří, takže nevidím nic na tom, když si to trochu otestujeme už teď v létě. Ani jedna strana se nemá na co vymlouvat,“ dodal kolega Romana Šimíčka Jakeš.

Sestavy z úterního zápasu

HC Orli Znojmo: Halász (55. Schwarz) – Stehlík, Pohl, Zajíc, Biro, Hanousek, Šnajnar, Bořuta – Němec, Bartoš, Yellow Horn – Račuk, Plíhal, Csamangó – Lattner, Matuš, Guman – Beroun "C", Oščádal, Novák

BK Mladá Boleslav: Maxwell – Sříteský, Němeček, Knot, Kotvan, Kurka, Hanzlík "C", Hrdinka – Pacovský, Musil, Lenc "A" – Valský, Knotek, Flynn – Orsava, Klepiš "A", Žejdl – Kousal, Najman, Pabiška – Mrázek

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav