BK MLADÁ BOLESLAV

Srazil nás vstup do druhé třetiny, přiznal David Bernad

23. 8. 2017
Autor: Vojtěch Balon
M l. B o l. – Třiadvacetiletý obránce David Bernad v loňské sezóně působil především na hostování v prvoligovém Ústí nad Labem, 10 utkání si ale připsal i za extraligovou Mladou Boleslav. Kapitán stříbrné boleslavské juniorky ze sezóny 2014/2015 po přípravném utkání s Karlovými Vary přiznal, že i nadcházející sezónu bude trávit především v dresu Slovanu.

Nejprve se Bernad vyjádřil k samotnému úternímu zápasu, který Bruslaři navzdory dobrému vstupu do utkání nakonec ztratili 3:4 po samostatných nájezdech. „Bylo tam spoustu chyb a zbytečných faulů, což si myslím, že nakonec rozhodlo. Dali jsme si tam vlastňáka, jejich poslední gól byl taky taková šmudla,“ pokrčil rameny písecký odchovanec.

„Srazil nás vstup do druhé třetiny, kdy hráči Varů zvýšili pohyb a my jsme s nimi nebruslili, čímž jsme jim pomohli na koně a to je nakoplo k obratu,“ dodal David Bernad, který letos přípravné zápasy sbírá hlavně v Ústí nad Labem. „Odehrál jsem zápas v Plzni a potom jsme se s trenéry domluvili, že v Ústí chtěli, abych tam byl, abychom něco dali dohromady. Přijel jsem až ráno před zápasem na rozbruslení a myslím, že zítra už budu zase zpátky v Ústí,“ objasnil třiadvacetiletý bek svou situaci s tím, že právě v dresu účastníka WSM Ligy by měl začít sezónu 2017/2018.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav