BK MLADÁ BOLESLAV

Pavel Musil: Důležitější než mé góly je to, abychom v sezóně vyhrávali

31. 8. 2017
Autor: Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. – Bruslařům se před novou sezónou dařilo. Hned dvakrát za sebou porazili favorizovanou Spartu. Ve čtvrtek se na tom výrazně podílel útočník Pavel Musil, který vstřelil dva góly a nasměroval Mladou Boleslav k obratu skóre. Svůj výkon však nepřeceňuje a už vyhlíží nadcházející utkání v Tipsport extralize. Ta startuje v pátek 8. září.

Pavel Musil sice v zápase vstřelil dvě branky, svůj výkon však nepřeceňuje. "Moc gólů jsem zatím nedal. Jsem za to rád, snad mi to trošku pomůže. Když to tam bude takhle padat v sezóně, bude to dobře, ale hlavní je, abychom vyhrávali." A nehecovali spoluhráči Pavla Musila k tomu, aby vstřelil hattrick? "Ano, ale až po zápase v kabině. Říkali, že jsem se toho prý zalekl," smál se útočník z první formace.

Bruslaři vstoupí do nového soutěžního ročníku v pátek 8. září. A hned v prvním duelu se představí na ledě staronového útočníka z Jihlavy, který se po několika letech vrací zpět do extraligy. "Bohužel to vyšlo na nás, za což nejsem úplně rád. Bude to hodně těžký, ale věřím, že se s tím popereme," dodal Musil na závěr rozhovoru.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav