BK MLADÁ BOLESLAV

Neproměnili jsme spoustu šancí, mrzí Tomáše Knotka

10. 9. 2017
Autor: Vojtěch Tůma
M l . B o l . - V rámci prvního domácího utkání nového ročníku Tipsport extraligy Bruslaři vyzvali Chomutov. Za předvedenou hru se svěřenci trenéra Augusty rozhodně nemuseli stydět, po většinu zápasu totiž určovali tempo, o vítězství se ale připravili nízkou produktivitou. Tomáš Knotek, který nastoupil ve středu druhého útoku mezi Jakubem Valským a Tomášem Urbanem, sám neproměnil hned dvě tutové příležitosti. „Samozřejmě mě to mrzí, ale i takové zápasy nás potkají," nevěší hlavu sedmadvacetiletý útočník.

Zatímco v pátek na horkém ledě nováčka mladoboleslavští hokejisté tahali za kratší konec, při premiérovém představení před vlastními fanoušky se prezentovali velmi aktivním a bruslivým hokejem. „Na rozdíl od utkání v Jihlavě jsme si dnes zasloužili vyhrát, ale bohužel na to, že jsme byli více než polovinu zápasu lepší, se nehraje, nechal se slyšet Tomáš Knotek. Po úvodních dvou kolech mají Bruslaři na svém kontě jen jeden bod, v úterý navíc zajíždí na led úřadujícího mistra.

„Samozřejmě to není úplně ideální začátek, do Brna by se nám určitě jelo lépe se čtyřmi nebo šesti body, ale taková je realita. Pořád se jedná o začátek soutěže, ale rozhodně si to nesmíme nechat utéct," prohlásl boleslavský centr. Dále dodává, že od duelu s Kometou očekává těžkou bitvu. Loňští šampioni do základní části vstoupili parádním obratem a následnou výhrou na samostatné nájezdy proti Třinci, v druhém kole se jim pak podařilo všechny body odvézt z ledu ambiciózního Hradce Králové. V moravské metropoli se Mladé Boleslavi navíc dlouhodobě nedaří, tak se nechme překvapit, co úterní klání přinese.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav