BK MLADÁ BOLESLAV

Nová sezona, nový FANSHOP. Navštivte prodejnu i nový e-shop

11. 9. 2017
Autor: Klub
M l. B o l. – Se začátkem sezony 2017/2018 doznal velkých změn FANSHOP BK Mladá Boleslav. Ten už nenajdete na vedení klubu, nýbrž v obchodu STŘÍDA SPORT shop Mladá Boleslav, který jej vzal takříkajíc pod svá křídla. Obchůdek je na rohu zimního stadionu a firma STŘÍDA SPORT v něm nabízí hokejové produkty značky CCM.

Dobrá zpráva pro všechny maminky a tatínky malých Bruslařů: STŘÍDA SPORT shop Mladá Boleslav poskytuje 20% slevu na hokejovou výzbroj všech mládežníků BK Mladá Boleslav.

V obchodě se dá platit kartou a jeho otevírací doba je:

  • pondělí – pátek od 11 do 18 hodin,
  • sobota od 9 do 14 hodin,
  • domácí zápasy A týmu (otevřeno vždy jednu hodinu před zápasem a v jeho průběhu).

Co se týče aktuální kolekce FANSHOPU, tak nově můžete vybírat z BABY KOLEKCE nebo VÝBAVY DO ŠKOLY. K dispozici jsou také dětské velikosti oblíbených MB triček. A na co se těšit v nejbližší době? Na tolik očekávanou kolekci k oslavám 110. výročí klubu!

A nakonec – e-shop! BK Mladá Boleslav se konečně může pochlubit plnohodnotným e-shopem, tedy možností pro vás fanoušky nakoupit si v pohodlí domova:

www.fanshopbkboleslav.cz

Přes e-shop si můžete i nadále objednávat zboží klasicky na dobírku nebo platbou na účet s doručením České pošty. Nově si pak můžete zboží zarezervovat či objednat a nechat si jej zaslat do STŘÍDA SPORT shop Mladá Boleslav.