BK MLADÁ BOLESLAV

Jakub Klepiš: Za čtyři góly jsme rádi, na ofenzivě musíme dál pracovat

6. 10. 2017
Autor: Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. – Boleslavským hokejistům vyšla zejména první třetina, během níž vstřelili hned tři góly a nutno dodat, že to nemuselo zůstat jen u třech. I přes čtyřgólovou výhru však útočník Jakub Klepiš (1+1) nebyl s výkonem svého celku zcela spokojený. Pochvaloval si ale to, že Mladá Boleslav vstřelila čtyři branky, což se jí povedlo teprve podruhé v sezóně.

"To, že se dařilo dneska nám, nemusí nic znamenat. Příště se zas bude dařit někomu jinému. Jsme ale moc rádi za to, že nám zápas vyšel. Byli jsme celkem dost v pohybu a z toho naše výsledky vzešly," hodnotil útočník Jakub Klepiš výkony své třetí útočné formace.

Klíčový moment nastal podle podle hlavního trenéra Patrika Augusty ve druhé třetině zápasu, kdy Bruslaři bleskově odpověděli na nešťastně inkasovaný gól. "Rozhodlo to, že jsme dali čtvrtý gól krátce poté, co jsme inkasovali," hodnotil Augusta. "Po inkasovaném gólu se především snažíte, abyste nedostali další. My jsme si šli po tom a i se štěstím soupeři znovu odskočili," doplnil někdejší kapitán a nyní asistent kapitána Bruslařského klubu.

Mladá Boleslav může být spokojena i s tím, že vstřelila více gólů než v předchozích utkáních. Po pěti zápasech, kdy nedala ze hry více než dva, vstřelila Zlínu totiž hned čtyři. "Jsme samozřejmě rádi, protože jich nedáváme moc. Musíme na tom dál pracovat," říká odhodlaně Klepiš.

Kompletní videorozhovor si můžete poslechnout prostřednictvím našeho YouTube kanálu: