BK MLADÁ BOLESLAV

Je velká škoda, že se nám nepodařilo vyrovnat, mrzelo Ronalda Knota

15. 10. 2017
Autor: Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. – Nádech ve finiši utkání Bruslařům nestačil. Mladá Boleslav sice vstřelila dvě branky, z toho jednu zásluhou přesné trefy obránce Ronalda Knota (na snímku), jenže na třetí, tedy vyrovnávací branku, nedošlo. Knota tato skutečnost mrzela i proto, že vstřelil první gól v boleslavském dresu.

Boleslavského obránce, který přišel do Mladé Boleslavi před sezónou ze Slavie, mrzel špatný start boleslavského týmu do utkání. "Začátek se nám nepovedl. V podstatě hned v prvním střídání jsme dostali gól. Na třineckých hráčích bylo vidět, že měli lepší pohyb než my. V pásmech nás přečíslovali a drželi se na puku. Většinu třetiny jsme díky tomu odehráli v našem obranném pásmu," hodnotil vstup Bruslařů do utkání třiadvacetiletý obránce.

Mladá Boleslav se ve třetí třetině znatelně zlepšila, zabrala a vstřelila dva góly. Ačkoliv Středočeši Oceláře přehrávali, vyrovnat se jim ale nepodařilo. "Viděli jsme, že jsou zalezlí a neví, co mají hrát. Je obrovská škoda, že se nám nepodařilo alespoň vyrovnat."

Ronald Knot vstřelil druhý gól, který Mladou Boleslav výrazně nasměroval k většímu tlaku a případnému vyrovnání. Navíc to byl jeho první gól za Bruslařský klub. "Měl jsem samozřejmě radost, protože jsme se díky tomu gólu dostali na dostřel. Dost mě mrzí, že jsem dal gól zrovna v zápase, kdy jsme nebodovali," litoval po zápase Knot.

Kompletní videorozhovor můžete zhlédnout na našem YouTube kanálu: