BK MLADÁ BOLESLAV

Pavel Musil: Doufám, že mi tenhle gól pomůže se sebevědomím

17. 10. 2017
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. – Bruslaři v zápase s Jihlavou nejprve trochu tápali, první třetina tak docela diváka nebavila a bonusem skončila bezbrankově. Postupně ale Boleslavští přebírali otěže utkání do svých rukou a nakonec si odnáší vítězství 3:1. Zásluhou Jakuba Klepiše, který se trefil dvakrát, a Pavla Musila, který se tentokrát skutečně nadřel. Třikrát trefil tyčku, dokud to konečně nevyšlo.

A jak hodnotí první zápas druhé čtvrtiny Tipsport extraligy? „Jihlava je hodně silové mužstvo, bruslí a její hokej je hodně nepříjemný. Věděli jsme, do čeho jdeme, totiž že budou hodně lítat, nastřelovat puky. A stejně jsme s tím měli dost dlouho problém. Až moc dlouho jsme chtěli hrát hokej,“ říká Pavel Musil.

Pětadvacetiletý útočník, jak už bylo řečeno, musel v zápase s Jihlavou nastřelit třikrát tyčku, aby se konečně trefil. „O přestávce jsem z toho byl špatný...“ Odmlčí se a vzápětí dodává: „Já jsem z toho vlastně dlouhodobě špatný. Z těch výkonů, co poslední dobou podávám. Ale tentokrát jsem se konečně cítil líp,“ říká.

Podívejte se na rozhovor, v němž Pavel Musil mimo jiné naráží třeba i na to, že Tomáš Hyka ho neustále sleduje ze zámoří:

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav