BK MLADÁ BOLESLAV

Martin Procházka: Byli jsme sami se sebou až moc rychle spokojení

21. 11. 2017
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. – Hokejisté Mladé Boleslavi připravili soupeři z Olomouce ledovou sprchu na úvod – ve druhé minutě utkání se trefili Knotek s Urbanem a Mora tak rychlostí blesku prohrávala už 0:2. Jenže Bruslaři vedení ztratili. A podruhé když Olomoučtí odpovídali na třetí gól Martina Procházky. „Takhle trestuhodně doma dvakrát ztratit vedení... To je samozřejmě hrozně špatně,“ prohlásil – jak sám sebe nazval – sváteční střelec Procházka.

„Cítili jsme uspokojení a trošku polevili. Taky to podle toho vypadalo,“ litoval po zápase třiadvacetiletý útočník. „Dvakrát nechat soupeře dotáhnout – to si nemůžeme dovolit. Zvlášť když potřebujeme každičký bod jako sůl,“ vysvětloval. Podle něj byla Olomouc velmi urputná, bojovná a ve své podstatě dělala všechno strašně jednoduše. „Trochu jsme se s tím prali,“ přiznal.

Co Martinu Procházkovi viditelně udělalo radost, byla jeho vlastní branka. Ostatně – letos se trefil teprve podruhé. „Lukáš Pabiška mi to tam parádně poslal mezi kruhy. Ani nevím, co jsem s tím přesně dělal, ani kudy to tam propadlo. Prostě jsem do toho plácnul,“ usmíval se. „Letos platím spíš za svátečnějšího střelce, tak snad už jsem to proboha protrhnul,“ dodal.

Co dalšího Martin Procházka řekl například na adresu nového trenéra Vladimíra Kýhose, jak se těší na páteční zápas se Spartou v čele s Františkem Výborným a na vražedné tempo, kterým se teď extraliga řítí? Podívejte se na exklusivní video:

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav