BK MLADÁ BOLESLAV

Už vím, co čekat od dalšího zápasu, tvrdí po debutu Samuels

3. 1. 2018
Autor: Vojtěch Balon
M l. B o l. - Den před Silvestrem Jordan Blaine Samuels rozvázal smlouvu v americkém San Diegu, aby se vydal vstříc evropskému dobrodružství. Jak viděl svou premiéru v dresu Mladé Boleslavi (2:3sn proti Zlínu, pozn. red.) a proč se rozhodl opustit slunnou Kalifornii? To a mnohem více se dozvíte v našem videorozhovoru.

"Cítil jsem se dobře, zápas byl dost rychlý a bylo tu více prostoru. Ale byla to zábava, hráči jsou velmi šikovní. V první třetině jsem se trochu hledal, postupně jsem se do toho ale dostával," pravil sedmadvacetiletý Jordan Blaine Samuels. Se svým výkonem přesto příliš spokojen nebyl: "Byl to můj první zápas a bylo mi jasné, že si budu muset zvyknout. Už ale vím, co očekávat od dalšího utkání v pátek."

Americký křídelník si před příchodem do Mladé Boleslavi zjišťoval informace od svého bývalého spoluhráče z farmy Anaheimu. "Minulou sezónu jsem hrál v San Diegu v jedné formaci s Ondřejem Kašem, se kterým jsem se o příchodu do Boleslavi bavil. Jeff Skinner tady taky hrál, na tyto hráče jsem se spoléhal," přiznal Samuels, jenž si zatím své nové působiště pochvaluje. "Vše proběhlo bez problémů. Lidé jsou příjemní a jídlo je taky dobré, nemám si na co stěžovat," dodala čerstvá akvizice Bruslařů na závěr.