BK MLADÁ BOLESLAV

Brandon Maxwell: Soustředíme se jen na postup do play-off

7. 1. 2018
Autor: Vojtěch Balon
M l. B o l. - Bruslaři zabrali a po měsíci se konečně mohli zaradovat z tříbodového vítězství. Jedním ze strůjců důležité výhry nad pražskou Spartou byl brankář Brandon Maxwell (na snímku), který podal skvělý výkon a za svá záda pustil jediný puk. V pozápasovém rozhovoru se kromě hodnocení utkání zmínil i o svém krajanovi v kabině Jordanu Samuelsovi nebo o možnosti reprezentovat Spojené státy na ZOH v Jižní Koreji.

„Myslím, že jsme hráli skvěle. Na konci jsme ubránili důležité oslabení, celý zápas jsme bruslili a po 60 minut jsme hráli stejným způsobem. Každý na ledě nechal maximum a v tom musíme pokračovat. Přistoupili jsme k utkání, jako kdyby to bylo play-off a nemůžu své spoluhráče vynachválit. Zítra přistoupíme stejným způsobem k tréninku,“ zářil spokojeností americký brankář. „Hlavní motivací je dostat se do play-off a to je to jediné, na co se soustředíme. Je jedno, proti komu zrovna hrajeme, všichni včetně mě musíme hrát pokaždé stejně,“ dodal bojovně.

Maxwellovi před pár dny přibyl do kabiny krajan, Bruslaře totiž posílil americký útočník Jordan Blaine Samuels. „Zrovna včera jsme spolu byli v Praze, Jordanovi a manželce se tady zatím moc líbí. Myslím, že dneska hrál skvěle a byl pořád v pohybu. První den to pro něj bylo trochu těžší vzhledem k devítihodinovému časovému posunu, ale dnes byl výborný a ještě nám hodně pomůže,“ věří gólman, který stále bojuje o olympijskou nominaci. „Myslím, že se během pár následujících dnů dozvím, jak to dopadne. Jestli to nevyjde, nic to neznamená a můj cíl pro tuto sezónu bude pořád stejný: dostat tým do play-off.“

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav