BK MLADÁ BOLESLAV

V první třetině jsme se nezmohli vůbec na nic, mrzelo Radana Lence

28. 1. 2018
Autor: Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. – Boleslavští hokejisté očekávání svých fanoušků nenaplnili. Proti Liberci doplatili na špatnou první třetinu, která rozhodla nakonec celý zápas. Bílí Tygři úvodní dvacetiminutovku ovládli poměrem 0:3, takový byl i celkový výsledek duelu. O příčinách ztráty důležitých bodů a nezvládnutým derby mluvil asistent kapitána Radan Lenc (na snímku).

Boleslavské hráče trápí v této sezóně nedostatečné proměňování šancí a z toho pramenící nízká produktivita. Jednalo se už o páté utkání v této sezóně, kdy Bruslaři vyšli z duelu bez vstřelených gólů. "Víme o tom. Sám si vybavuji, že jsem měl dvě dobré šance, ze kterých měly padnout góly. Jednou jsem to měl posunout na Klépu (Jakub Klepiš – pozn. red.), podruhé na Holase (Petr Holík – pozn. red.), ale to už zpátky nevezmu. Liberec nás na druhou stranu do moc šancí, oproti jiným zápasům, nepustil," přemýšlel Radan Lenc nad tím, že Středočeši v derby nedali ani gól.

Další utkání sehrají Bruslaři na ledě Plzně, a to hned v úterý. Na odpočinek tedy nezbývá moc času. "Do konce základní části nám zbývá už jen nějakých sedm zápasů a každý z nich bude velice těžký. Jsme v pozici, kdy musíme brát každý bod, nejlépe všechny tři. Zápas začíná za stavu 0:0 a my do toho půjdeme naplno tak, abychom přivezli alespoň nějaké body," věří Lenc v úspěch na plzeňském ledě.

Kompletní videorozhovor s Radanem Lencem můžete zhlédnout na našem YouTube kanálu:

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav