BK MLADÁ BOLESLAV

Z Komety přichází Němec s Nahodilem, opačně míří Holík

29. 1. 2018
Autor: Tisková zpráva
M l. B o l. – Kluby BK Mladá Boleslav a HC Kometa Brno se dohodly na výměně hned tří hráčů. Zatímco do Bruslařského klubu přicházejí útočníci Lukáš Nahodil a (letos už podruhé) Vojtěch Němec a to do konce této sezony, do Komety odchází Petr Holík. Všichni hráči by měli za své nové týmy nastoupit v úterním extraligovém kole.

„Po zranění Martina Procházky a kvůli stále nedoléčenému Tomáši Knotkovi jsme na tuto situaci museli reagovat,“ říká sportovní manažer Jaromír Látal.

Dvaatřicetiletý Vojtěch Němec je už v Mladé Boleslavi „prověřená“ osoba. Na přelomu listopadu a prosince odehrál za Bruslaře 10 zápasů, v nichž si připsal solidní 3 branky a 4 asistence. Připomeňme, že Vojtěch Němec pochází z České Lípy a tak trochu se tedy vrátí domů.

Profil a statistiky Vojtěcha Němce najdete tady.

Devětadvacetiletý Lukáš Nahodil se stal klenotem Horácké Slavie Třebíč v novodobých dějinách. V mládežnických kategoriích patřil k nejlepším hráčům, vypracoval se i v elitního útočníka prvoligového klubu. Dravého centra si v Třebíči vyhlédly extraligové Pardubice, kam přestoupil po sezoně 2009/2010. Ve městě perníku si dvakrát zahrál finále. V obou případech byl úspěšný a má ve své sbírce dvě mistrovské medaile.

Profil a statistiky Lukáše Nahodila najdete tady.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav