BK MLADÁ BOLESLAV

Měli jsme to ve svých rukou, ale pak jsme přestali hrát, říká Lukáš Nahodil

2. 2. 2018
Autor: Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. – Boleslavští hokejisté měli sice utkání proti Vítkovicím dobře rozehrané, ale hráči i trenér po utkání litovali zejména toho, že v první třetině nevstřelili více branek. O prvních zápasech v dresu Bruslařů jsme mluvili také s útočníkem Lukášem Nahodilem, který přišel na konci přestupového období z Komety Brno. Před kamerou klubového YouTube kanálu zavzpomínal mimo jiné na sezóny 2012/2013 a 2013/2014, kdy hrál proti Mladé Boleslavi za rodnou Třebíč semifinále play-off 1. ligy. Tyto náročné série zvládli pokaždé Bruslaři.

"Litujeme toho, že jsme v první třetině nedali Vítkovicím víc gólů. Tentokrát jsme měli bohužel jen povedené určité pasáže, ale ne zápas jako celek. To nás stálo body," řekl Nahodil bezprostředně po zápase.

Zatímco Lukáš Nahodil se teprve v boleslavské kabině rozkoukává, asistenta trenéra Viktora Ujčíka mrzelo zejména to, že Bruslaři nepředvedli takovou bojovnost, jako v úterý v Plzni.

"Jsem ze zápasu zklamaný. Mám pocit, že tým, který hrál v Plzni, tam také zůstal. Jsme všichni na jedné lodi, ale máme hodně posádky a málo veslařů. S takovým přístupem nemůžeme na desítku ani pomýšlet. S hokejem to nemělo nic společného. Jsem velice zklamaný," litoval Ujčík na pozápasové tiskové konferenci.

Souhlasil s ním také Nahodil. "V Plzni jsme neodehráli vůbec špatný zápas, ale v pátek jsme do toho bohužel nedali všechno, co jsme mohli," dodal útočník, který přišel do Mladé Boleslavi na hostování.

Celý videorozhovor můžete zhlédnout na našem YouTube kanálu: