BK MLADÁ BOLESLAV

Děkuji fanouškům za podporu. Nebyla to lehká sezona, říká Lukáš Pabiška

24. 3. 2018
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. – Hrábli si na dno a nakonec, jak se tak říká, utekli hrobníkovi z lopaty. Relativně v poklidu, Bruslaři nepřipustili komplikace a play-out rozhodli ve svůj prospěch velmi rychle. To jsou také dva hlavní faktory, s jakými se služebně nejstarší hráč BK Mladá Boleslav Lukáš Pabiška na letošní ročník dívá – špatný celkový průběh, ale nakonec klidný a bezproblémový konec.

V posledním utkání sezony už Bruslařům o nic nešlo. Smutný konec ročníku 2017/2018 chtěli mladoboleslavští hokejisté udělat alespoň o něco hezčí hlavně fanouškům. „Myslím, že motivace v tomhle utkání byla jasná. Vyhrát poslední domácí zápas sezony a udělat fanouškům alespoň trošinku radost,“ říká Lukáš Pabiška.

Nyní už uplynulá sezona přinesla rozčarování. Klubu, hráčům a v neposlední řadě lidem na tribunách. „Nelze ji hodnotit jinak než špatně,“ smutní Pabiška. „Na začátku jsme se určitě viděli někde jinde. Na druhou stranu mohlo být i hůř. Konec jsme zvládli dobře. Celkově je hodnocení určitě špatné, ale to, že jsme závěr nakonec sfoukli bez větších nervů, to je pozitivum.“

A vzkaz pro fanoušky. „Moc děkuju. Za podporu v celé sezoně i v tom posledním zápase. Přišlo málo lidí, ale fandili. Všem věrným bych chtěl moc poděkovat a poprosit je, aby přišli i v příští sezoně,“ uzavírá služebně nejstarší hráč Boleslavi.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav