BK MLADÁ BOLESLAV

Mládeži začíná letní příprava, trenérské obsazení se změnilo jen minimálně

30. 4. 2018
Autor: Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. – Boleslavská mládež se začíná připravovat na novou sezónu. V prvním květnovém týdnu startuje boleslavským hráčům letní příprava pod vedením svých trenérů. A se změnou nejstarších kategorií akademie dochází i k drobným změnám v trenérském obsazení.

Od nové sezóny 2018/2019 se už nebudou hrát tři mládežnické extraligy, nýbrž jen dvě. Místo extralig mladšího a staršího dorostu už budou dorostenci (ročníky narození 2003 a 2004) hrát jen Extraligu dorostu. DHL Extraliga juniorů zůstala zachována. Hrát v ní budou hokejisté ročníku narození 2000, 2001 a 2002, na výjimku budou moci týmy využit taktéž tři hráče narozené v roce 1999.

Juniorskou kategorii budou i v další sezóně trénovat Jan Křivohlávek a Václav Pletka, kteří společně vedli tuto kategorii i v minulém roce. U dorostenecké extraligové kategorie pak budou i nadále působit trenéři Jiří Zörkler a Ladislav Kolner.

I v nadcházející sezóně bude mít boleslavská mládež k dispozici B tým dorostu, který hraje Ligu staršího dorostu. Tuto kategorii budou opět trénovat Radek Novák a Jaroslav Čížek.

U 6. a 8. třídy budou od nové sezóny působit trenéři Lukáš Zörkler a Martin Škaloud, 5. a 7. třídu pak povedou Vladimír Lejsek a Lukáš Rovný.

Rozpis trenérů nižších žákovských kategorií naleznete na našem webu v nejbližších dnech v sekci mládeže, k dispozici zde budou i telefonické a e-mailové kontakty na jednotlivé kouče.