BK MLADÁ BOLESLAV

Leo Gudas: Ústí jsme k ničemu nepustili

13. 4. 2008
Autor: Michal Miškovský
Ústí n. L. – Rozdíl jako mezi dnem a nocí. Podobně odlišné byly první dva barážové duely mezi Mladoboleslavskými a Ústím. Zatímco úvodní klání vyznělo poměrně jednoznačně pro Severočechy, ve druhém utkání na ledě Lvů zase vládli hokejisté od Jizery. “Zápas byl jasně v naší režii,“ liboval si po nedělní výhře 3:0 Leo Gudas, asistent hlavního kouče Bruslařského klubu.

Jeho dobrá nálada byla opodstatněná. Vždyť první, a jak se později ukázalo vítězný gól, vstřelil Sýkora už v 71. vteřině. Navíc to byla i úvodní trefa Boleslavi v baráži. “Ale nešli jsme do zápasu s jinou taktikou oproti pátečnímu zápasu. Jen bylo jiné to, co předvedli hráči na ledě,“ viděl rozdíl Leo Gudas. “A za to jim patří poděkovaní,“ vzápětí dodal.

“My jsme začali strašně vlažně a hodně brzo jsme inkasovali gól,“ zoufal si Vladimír Evan, pravá ruka Jana Votruby, trenéra Ústí. “Vždyť při prvním střídání jsme pustili dva soupeřovy hráče před bránu, při druhém jsme inkasovali,“ rozebíral Evan špatný úvod.

“Výsledek odpovídá hře. Domácí jsme k ničemu nepustili a jejich chyby potrestali. Celý náš kolektiv hrál výborně,“ chválil své svěřence Leo Gudas.

Ústečtí se svou hrou pochopitelně spokojeni být nemohli. “Soupeři jsme strašně moc dovolili. A oni nám současně nedovolili vůbec nic,“ přiznal Vladimír Evan.

“Stejně jako jsme my vyhráli zaslouženě v pátek, tak po právu zvítězila Boleslav ve druhém utkání,“ uzavřel Vladimír Evan.