BK MLADÁ BOLESLAV

Setkání realizačního týmu s fanoušky bavilo. Konala se také autogramiáda

7. 9. 2018
Autor: Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. – Krátce po skončení posledního přípravného zápasu Bruslařského klubu, v rámci nějž Boleslavští deklasovali 8:2 Pardubice, se v prostoru mezi velkou a malou halou v příjemném prostředí kolem řeky Klenice a lesoparku Štěpánka uskutečnilo setkání realizačního týmu s fanoušky. Akci navštívily stovky fanoušků.

Na pódiu se v průběhu akce, která trvala zhruba hodinu a půl, vystřídali postupně všichni hráči a nechyběli ani trenéři Bruslařského klubu. Hlavní trenér Vladimír Kýhos před příznivci řekl, že si přeje, aby hokej bavil co nejvíce lidí. “Chceme hlavně vrátit radost na boleslavský stadion, protože loni těch vítězných zápasů moc nebylo,” nechal se slyšet Vladimír Kýhos.

Boleslavští hráči se na pódiu střídali po dvojicích a odpovídali na nejrůznější otázky moderátora Bubna a tiskové mluvčí klubu Jitky Čechové. Pozornost mezi fanoušky vzbudil slovinský brankář Gašper Krošelj, který uměl také několik českých slov. "Ahoj, jsem brankár," překvapil gólman českou větou směrem k publiku. Na přání moderátora pronesl také několik vět ve slovinštině.

Akce vyvrcholila autogramiádou, jež si užila hlavně skupinka dětí, která dlouhé minuty netrpělivě přešlapovala u zábran před pódiem a dožadovala se podpisových kartiček.

"Myslím si, že se to povedlo. Bylo tady hodně lidí. Kluci k tomu přistoupili zodpovědně. Byli jsme na ně přichystaní otázkami, takže věřím, že to svoji úroveň mělo," komentoval během závěrečné autogramiády generální manažer klubu Mgr. Jan Tůma.

Videozáznam včetně rozhovorů s generálním manažerem Mgr. Janem Tůmou a obráncem Davidem Bernadem naleznete na klubovém YouTube kanálu:

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav