BK MLADÁ BOLESLAV

Nový systém vstupů na stadion: Jak postupovat, aby všechno fungovalo

13. 9. 2018
Autor: Klub
M l. B o l. – S blížícím se začátkem extraligového ročníku 2018/2019 chce BK Mladá Boleslav shrnout několik zásadních změn týkajících se domácích zápasů a co možná nejvíc tak svým fanouškům usnadnit a zpříjemnit příchod na zimní stadion i pohyb po něm.

Odpovědi na vaše nejčastější otázky týkajících se nového systému vstupenek a permanentek:

  • Vstupenky na stání pro domácí se prostřednictvím online prodeje kupují takto: kliknete na okénko pod plánkem haly s názvem „Sektor: STÁNÍ“ a zvolíte počet vstupenek a případně v dalším kroku vyberete typ slevy. Místa na stání jsou buď v domácím kotli, podél mantinelů nebo na podestách nad sektory na delších stranách stadionu.
  • Vstupenku zakoupenou prostřednictvím online prodeje není nutné tisknout. Stačí ji mít ve svém chytrém telefonu.
  • Pokladny pro domácí musely být z technických důvodů přesunuty mimo zimní stadion – najdete je na ploše před hlavním vchodem vedle stánku s občerstvením.
  • Platnou vstupenku (nebo permanentní vstupenku) je nutné při příchodu na zimní stadion nechat načíst pracovníkem security služby. Stejně je nutné postupovat i v případě, že stadion opouštíte a zase se vracíte (například venkovní občerstvení apod.). V případě, že si při odchodu nenecháte vstupenku nebo permanentku „odpípnout“, nemůžete být vpuštěni zpět.
  • Nově potřebují vstupenku také děti (do 130 cm) a vozíčkáři s doprovodem (1 osoba) a to za symbolickou jednu korunu.

Doporučujeme přečíst si aktualizovaný Návštěvní řád.

Další záležitosti týkající se zimního stadionu:

  • Stadion je nově zcela uzavřen. Otevírá se hodinu před začátkem utkání, kdy zároveň otevírají také pokladny. Dříve nebude možné se na zimní stadion dostat.
  • Hráči mládeže mají v době zápasů A týmu přístup na zimní stadion prostřednictvím svých hráčských akreditací. Jejich rodiče přístup na zimní stadion nemají – samozřejmě pokud nemají platnou vstupenku nebo permanentní vstupenku.

BK Mladá Boleslav děkuje za vaši vstřícnost a pochopení!