BK MLADÁ BOLESLAV

Jsem rád, že jsme vyhráli. Moje body jsou už jen plus navíc, říká Michal Vondrka

5. 10. 2018
Autor: Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. – Pardubice sice v pátečním utkání s Bruslařským klubem dokázaly na boleslavské góly dvakrát odpovědět a vyrovnat, jako důležitý se ale ukázal třetí gól Středočechů z hole Michala Vondrky (na snímku) a také dvě ubráněná oslabení ve třech proti pěti. Boleslavští tak brali tři body za výhru po 60 minutách hrací doby.

Michal Vondrka si po zápase v rozhovoru pro klubový web pochvaloval vítězný duel s Pardubicemi, kterým Středočeši napravili nedělní debakl z Liberce. "Jsem hrozně rád, že jsem dal gól, pomohl manšaftu a vyhráli jsme. Body byly jen určité plus," řekl zkušený útočník.

Souhru druhé formace Procházka, Klepiš, Vondrka ocenil na pozápasové tiskové konferenci také asistent trenéra Vladimír Čermák, podle kterého spolu bude tato trojice působit i v příštím utkání.

"Věříme jim, protože to jsou starší zkušení hráči. Trvá jim to, než se dostanou do nějaké pohody. Ta už se ale začíná projevovat. Klepiš má odehraný už nějaký ten zápas, kdy se mu dařilo, Michal Vondrka má za sebou úspěšné utkání proti Pardubicím, kdy dal gól. Vítězná sestava se nemění, proto spolu v příštím zápase nastoupí," uvedl Čermák.

Kompletní videorozhovor s Michalem Vondrkou můžete zhlédnout na našem klubovém YouTube kanálu:


×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav