BK MLADÁ BOLESLAV

Doma musíme dělat body, říká po výhře nad Kometou Pavel Musil

4. 11. 2018
Autor: Zdena Bobková, Michal Konvalina
M l. B o l. – Boleslav držela první dvě třetiny svého soupeře velice zkrátka, když mu dovolila jen 13 střel. Skóre utkání otevřel v 6. minutě Pavel Musil, kterého jsme po zápase vyzpovídali. Ve druhé třetině trefou ve vlastním oslabení navýšil Procházka. Kometa ve třetí třetině hodně šlápla do pedálů a podařilo se jí snížit. Domácí to sice trochu rozhodilo, ale přesto své hubené vítězství uhájili a za výhru 2:1 tak berou tři body.

Boleslav nastoupila do utkání velice dobře a prakticky k ničemu svého soka nepouštěla a vytvořila si i nespočet šancí, jenže využita byla jen jediná, a to když se odražený kotouč dostal nejblíže k Pavlu Musilovi, který z jízdy trefil Vejmelkovi kotouč přesně pod víko. On sám situaci viděl následovně: „Byl tam nějaký závar před bránou a ono se to ke mně odrazilo. Zkoušel jsem někoho hledat, ale už mi nezbývalo nic jiného, než to tam dloubnout. A jsem rád, že to tam spadlo.“

Bruslaři navíc v pátek odehráli smolné utkání ve Vítkovicích. Vyrovnané a bojovné utkání prohráli gólem domácích 31 vteřin před koncem. „Jsem rád, že jsme se z toho oklepali. Ve Vítkovicích byly dobré momenty a my jsme si je naštěstí přenesli i do tohoto zápasu. Jsem rád, že nás ten gól z poslední minuty nesrazil,“ říká mladoboleslavská sedmaosmdesátka.

Jak on sám viděl další momenty zápasu a co Bruslaře čeká během reprezentační přestávky, se dozvíte v kompletním rozhovoru, který najdete zde:


×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav