BK MLADÁ BOLESLAV

VÁNOČNÍ KVÍZ aneb vyhraj kolo SCOTT ASPECT 750. Začínáme už dnes!

23. 11. 2018
Autor: Klub
M l. B o l. – BK Mladá Boleslav pořádá velkou vánoční soutěž o jízdní kolo SCOTT ASPECT 750. Pravidla jsou přitom velice jednoduchá. Stačí u hostesek, které budou stát v rohu stadionu u automatů, vyplnit soutěžní kvíz a své kontaktní údaje. Hosteska okamžitě provede kontrolu správnosti. Pokud budou vaše odpovědi správné, zařadí kvíz do slosovacího osudí a vy ještě navíc obdržíte poukaz na 5% slevu do FANSHOPU. Slosování proběhne 9. prosince 2018 o druhé přestávce, hlavní cena je jízdní kolo SCOTT ASPECT 750, které do soutěže věnuje partner klubu Sport Laurýn. Začínáme už na dnešním zápase s Plzní!

Pravidla soutěže - VÁNOČNÍ KVÍZ

1) Soutěž s názvem „VÁNOČNÍ KVÍZ“ pořádá BK Mladá Boleslav v termínu od 23. 11. 2018 do 9. 12. 2018. Soutěž probíhá při domácích utkáních Bruslařského klubu.

2) Zúčastnit soutěže se může každá osoba starší 18-ti let, která bude přítomna na domácím utkání (dále jen „soutěžící“).

3) Aby byl soutěžící zařazen do slosování, musí správně vyplnit kvíz a vyplnit své kontaktní údaje. Poté kvíz odevzdat na předem určeném místě při daném utkání. Kontrola správných odpovědí probíhá na místě odevzdání.

4) Každý se může účastnit pouze jednou za dané utkání, tedy max. 4krát za celou soutěž. Případné další vyplněné kvízy budou ze slosování vyřazeny.

5) Za každý správně vyplněný kvíz dostane soutěžící poukázku na slevu do FANSHOPU ve výši 5 % z nákupu. Uplatnit slevovou poukázku je možné jak v kamenné prodejně, tak v oficiálním e-shopu. Slevové poukázky nelze sčítat.

6) Dne 9. 12. 2018 proběhne při utkání slosování o hlavní cenu, kterou je jízdní kolo SCOTT ASPECT 750.

7) Výherce bude o své výhře informován na jím uvedených kontaktech.