BK MLADÁ BOLESLAV

Soupeře jsme zbytečně pustili do hry, ohlíží se za zápasem David Šťastný

1. 2. 2019
Autor: Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. – Boleslavští hokejisté hned na začátku první třetiny na svého soupeře z Karlových Varů nastoupili s chutí a měli více ze hry. Postupem času se však do zápasu dostali i Energetici a ačkoliv Boleslav vedla, Západočeši dokonce duel otočili. Bruslaři ale nakonec díky pohlednému gólu Oldricha Kotvana získali utkání opět na svou stranu a znovu vyhráli. Značnou zásluhu na tom měl i vytěžovaný David Šťastný (na snímku), který se podílel asistencí na úvodní brance.

Útočník David Šťastný po těsně vyhraném zápase s Karlovými Vary před klubovou kamerou mluvil také o tom, jak se Karlovarští dostali do hry. Zmínil také, co ze strany Bruslařského klubu nebylo optimální. "Těžko říct, co se stalo. Druhá třetina byla z naší strany špatná. Vymýšlely jsme složité věci, nehráli jsme tu naši hru, kterou chceme hrát. Dělali jsme tam obloučky, chybělo dobržďování a dohrání souboje. Z toho plynulo i to, že se Vary dostaly do hry a byly na koni. V té první třetině jsme je přehrávali, pak jsme je ale zbytečně pustili do hry," řekl David Šťastný.

Pětadvacetiletý útočník také prozradil své plány na nadcházejících několik volných dní. "Pojedu se podívat domů za rodinou. Tři dny si odpočinu a v úterý už zase začínáme trénovat. Takže si trochu odpočineme a pak do toho musíme zase najet," uzavírá rozhovor David Šťastný.

Kompletní videorozhovor můžete zhlédnout prostřednictvím klubového YouTube kanálu: