BK MLADÁ BOLESLAV

Bruslaři předali šek Nedonošeneckému oddělení Klaudiánovy nemocnice

14. 2. 2019
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. – Zástupci BK Mladá Boleslav, konkrétně generální manažer Mgr. Jan Tůma a hokejista a patron celé této akce Pavel Musil, předali v pondělí 11. února symbolický šek, pamětní listinu a také zarámovaný dres Nedonošeneckému oddělení Klaudiánovy nemocnice v Mladé Boleslavi.

Jistě si dobře pamatujete na prosincové charitativní utkání Bruslařů, v němž sice nestačili na Třinec, jinak ale rozhodně pomohli dobré věci. Na zápase se prodávaly speciální placky a rekordní byla i následná částka v dražbě dresů. A pozadu nezůstali ani sami hokejisté, i ti přispěli se svou „troškou do mlýna“. Celkově se podařilo vybrat a zmíněnému oddělení předat 132.236 korun.

„Částka nás příjemně překvapila, tolik jsme rozhodně nečekali,“ řekl pro klubový web MUDr. Petr Čáslavský. „Moc děkujeme všem, kdo se angažovali a přispěli. Díky vám budeme moct pořídit o něco víc věcí, než kolik jsme původně plánovali,“ doplnil. Zároveň přislíbil, že on i jeho kolegové hokejistům jejich pomoc oplatí a pro změnu je přijdou podpořit na zápas.

Podívejte se na reportáž:

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav