BK MLADÁ BOLESLAV

Upustili jsme od naší hry, mrzelo navrátilce do sestavy Martina Procházku

22. 2. 2019
Autor: Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. – Útočník Martin Procházka (na snímku) odehrál bez jednoho dne přesně po třech měsících opět extraligové utkání. To poslední odehrál taktéž za Mladou Boleslav a také proti Plzni na domácím ledě. I tehdy Bruslaři prohráli, byť jen těsně 0:1. Čtyřiadvacetiletého útočníka mrzela prohra s druhým celkem tabulky. Boleslavští podle něj nehráli to, na čem se v kabině před utkáním dohodli.

"Myslím si, že jsme ve druhé třetině trochu vypustili a přestali jsme hrát ten systém, jaký jsme hrát chtěli. Toho Plzeň využila," litoval Martin Procházka ztraceného vedení. Na smůlu se ale vymlouvat nechtěl. "Plzeň si za tím šla a ty góly, co vstřelila, si myslím, že i když je to blbý, tak byly zasloužené," dodal urostlý útočník, který v zápase nastoupil ve druhé formaci a na ledě strávil 15 minut a 20 sekund, během kterých dvakrát vystřelil na branku soupeře.

Martin Procházka zároveň v další části rozhovoru pro web BK Mladá Boleslav promluvil o svém hostování ve Slavii, odkud se vrátil na konci přestupového období v závěru ledna. "Je to rozdíl. Taktika je v extralize propracovanější a je to mnohem taktičtější hokej oproti té 1. lize, kde se hodně lítá. Já jsem rád, že jsem naskočil a dostal tu šanci. Popral jsem se o ni. Teď záleží na trenérech, jak to zhodnotí do příštích zápasů. Vzhledem k tomu, že já jsem tu s trenéry trénoval, tak jsem na tom fyzicky byl celkem dobře. Bál jsem se, že to bude horší, než jaké to ve skutečnosti bylo," řekl Martin Procházka.

Kompletní videorozhovor můžete zhlédnout prostřednictvím klubového YouTube kanálu:

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav