BK MLADÁ BOLESLAV

Lukášové Pabiška a Žejdl podepsali s Bruslařským klubem nové smlouvy

27. 2. 2019
Autor: Klub
M l. B o l. – Další skvělá zpráva pro fanoušky BK Mladá Boleslav! Dlouholetý matador Lukáš Pabiška podepsal se středočeským klubem další jednoletou smlouvu, šikovný střelec (letos prozatím 14 branek) Lukáš Žejdl pak podepsal nový kontrakt na dva roky. Zatímco pro Pabišku bude sezona 2019/2020 už jedenáctou v dresu Bruslařů, Žejdla čeká ročník pátý.

„V případě obou kluků jsme moc rádi, že jsme se dohodli na dalším pokračování,“ hlásí sportovní ředitel Bruslařů Radim Vrbata. „Lukáš Pabiška je doslova klubová stálice, která zvládne prakticky jakoukoliv roli v týmu. V Boleslavi se upsal už pro jedenáctou sezonu, což pro nás taky hodně znamená. Klubismus se v dnešní době už moc nenosí, moc si toho ceníme a myslím, že jeho vztah k Boleslavi cítí i sami fanoušci,“ dodává.

Jak už bylo naznačeno v úvodu, ani Lukáš Žejdl není v Mladé Boleslavi žádný nováček, i v pořadí pátá sezona je už rozhodně zaznamenatelný mezník. „Lukáš Žejdl plní naše očekávání, s jakými jsme ho před lety vítali. Postupně přebírá klíčové role v týmu, což je pro nás zásadní,“ pokračuje sportovní ředitel Vrbata. „Navíc věříme, že zdaleka ještě nedosáhl svého vrcholu, a že nadále profesně poroste,“ zakončuje.

Žejdl s Pabiškou se tak připojili k již dřív oznámené skupince mladých hráčů, kteří budou v Mladé Boleslavi pokračovat také příští sezonu – Růžička, Kurka, Bernad, Kousal, Najman a Flynn.