BK MLADÁ BOLESLAV

Kup bulletin a vyhraj: v pondělí hrajeme o iPad, v úterý o horské kolo!

11. 3. 2019
Autor: Klub
M l. B o l. – Play-off je takový malý svátek a BK Mladá Boleslav se jej rozhodl oslavit tím, že bude rozdávat dárky a to v rámci obou prvních domácích zápasů předkola. V pondělí 11. března se můžete těšit na slosování o iPad 128GB WiFi Cellular 2018, v úterý 12. března pak budeme hrát o horské kolo SCOTT CONTESSA SCALE 30 S.

V rámci dnešního a zítřejšího zápasu mezi BK Mladá Boleslav a PSG Berani Zlín bude slosováno 300 kusů prodejních bulletinů.

Máme pro vás tedy skvělou zprávu – koupí bulletinu budete automaticky zařazeni do slosování o iPad 128GB WiFi Cellular 2018 v hodnotě patnácti tisíc korun. Ovšem pozor, do slosování mohou být zařazeny pouze bulletiny koupené do 10. minuty utkání.

Ve zbývajících deseti minutách první třetiny poslouchejte hlášení moderátora – pokud ohlásí právě vaše číslo bulletinu, máte z poloviny vyhráno. O první přestávce přijďte se svým výherním bulletinem ke stanovišti moderátora Doktora Bubna (pod schody pod sektorem A). Ten vám položí výherní otázku. Pokud ji správně zodpovíte, iPad 128GB WiFi Cellular 2018 je váš!

A pozor, to zdaleka není vše – stejná soutěž totiž proběhne i zítra, tedy v rámci druhého zápasu předkola play-off. Podmínky jsou naprosto totožné, jen cena bude tentokrát jiná – hrát totiž budeme o horské kolo SCOTT CONTESSA SCALE 30 S v hodnotě dvaceti tisíc korun, které do této soutěže věnuje SPORT-V. LAURÝN s.r.o. Tak si nezapomeňte koupit zápasový bulletin i zítra!

POZOR: Prodej bulletinů na osobu omezen - jeden člověk si smí koupit maximálně 3 bulletiny!

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav