BK MLADÁ BOLESLAV

David Němeček: Po první výhře jsme usnuli na vavřínech

12. 3. 2019
Autor: Zdena Bobková
M l. B o l. – Mladé Boleslavi se nepodařil vstup do utkání, domácí inkasovali hned ve 4. minutě utkání, když přesilovku využil hostující Dufek. Středočeši se poté všemožně, ale bohužel marně, snažili prosadit, ale dali vyniknout jen skvěle chytajícímu Kašíkovi. V závěru zápasu pečetil do prázdné brány Sedláček. Série předkola play-off se tak stěhuje do Zlína za stavu 1:1, kde Bruslaři odehrají své zápasy ve čtvrtek a v pátek. K pozápasovému rozhovoru jsme před mikrofon pozvali obránce Davida Němečka. Jak on viděl druhý duel se Zlínem se dozvíte v následujícím videorozhovoru.

Od začátku zápasu bylo vidět, že do zápasu vstoupil jiný Zlín. „Vletěli na nás, byli na to líp připraveni než my. Dali hned gól, a pak už to zamkli,“ viděl začátek duelu David Němeček. Bruslaři se snažili o dotažení jednogólového náskoku, ale šedesáti minut se jim brankáře Libora Kašíka nepodařilo překonat.

Ve srovnání obou domácích duelů byl obránce se sedmasedmdesátkou hodně kritický a uznal, že oba zápasy jsou ve své podstatě nesrovnatelné. „V prvním zápase z nás byla cítit chuť po vítězství, bojovnost. Bruslili jsme a drželi jsme svůj systém. Ve druhém zápase jsme bohužel usnuli na vavřínech, uspokojili jsme se s první výhrou, a to v play-off prostě nemůžeme,“ uzavírá hodnocení obou duelů.

Stav série je tedy po dvou duelech v Mladé Boleslavi vyrovnaná a za stavu 1:1 se stěhuje ke dvěma zápasům do Zlína. „V play-off bude každý zápas těžký. Já věřím, že když k tomu dobře přistoupíme a dobře se na to připravíme a bude tam chuť a touha po vítězství, tak ty zápasy zvládneme,“ věří v bojovnost a nasazení Bruslařů. Duely ve Zlíně se hrají ve čtvrtek a v pátek. Pokud i poté bude série nerozhodná, vrátí se zpět do Mladé Boleslavi v neděli 17. března.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav