BK MLADÁ BOLESLAV

Nedonošenecké oddělení Klaudiánovy nemocnice funguje díky Bruslařům o něco lépe

26. 4. 2019
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. – Určitě si dobře vzpomínáte na prosincové charitativní utkání BK Mladá Boleslav s Třincem, které klub věnoval nedonošeneckému oddělení Klaudiánovy nemocnice. I za pomoci vás, fanoušků, se podařilo vybrat úžasnou částku 132.236 korun, kterou klub celou věnoval právě na provoz zmíněného oddělení předčasně narozených miminek.

A my jsme ještě jednou děti a jejich lékaře a zdravotní sestřičky navštívili, abychom se podívali, jak se zmíněnými finančními prostředky naložili. Jak už prozradil MUDr. Čáslavský při předávání symbolického šeku, oddělení zakoupilo čtyři profesionální automatické odsávačky mateřského mléka.

„Jsme s nimi velice spokojení. Práce s nimi je efektivní a rychlá, což oceňují maminky a samozřejmě i samotné děti,“ shodují se zaměstnanci nedonošeneckého oddělení. Ti také houfně chodili Bruslaře podpořit v závěru sezony a už se také velice zajímají, kdy půjdou do prodeje permanentní vstupenky. A jejich nejoblíbenější hráč? Jak jinak než Pavel Musil, který celou charitativní akci zaštiťoval svým jménem společně se svou předčasně narozenou dcerkou Amálkou.



Zobrazit příspěvek na Instagramu
Pamatujete na charitativní zápas sezony 2018/2019, který Bruslaři věnovali oddělení předčasně narozených dětí v Klaudiánově nemocnici? Takhle parádně si lékaři a sestřičky vyzdobili jednu z vyšetřujících místností 👏🙃 #bkboleslav #pomahame
Příspěvek sdílený BK Mladá Boleslav (@bkmladaboleslav),