BK MLADÁ BOLESLAV

Mládežníky čeká pestrá příprava. Zahrají si na turnajích, otestují je i zahraniční soupeři

23. 6. 2019
Autor: Vojtěch Drbohlav



M l. B o l. – Boleslavské mládežnické týmy čeká letní porce přípravných zápasů. Do nich vstoupí na konci července, případně začátkem srpna. Všechny tři nejvyšší mládežnické kategorie si rovněž zahrají na turnajích, které budou mít také mezinárodní obsazení.

Junioři by měli odehrát celkem šest přípravných zápasů, v rámci nich se střetnou třeba s Litvínovem, Hradcem Králové, Berlínem, Drážďany nebo Pardubicemi. V pátek 16. srpna a v nadcházejících víkendových dnech čeká Bruslařský klub také turnaj v Karlových Varech. Kompletní rozpis přípravných zápasů juniorů naleznete zde.

Dorostence čeká šest přípravných utkání. Svěřenci trenéra Hakena se v rámci nich utkají například s Drážďany, Hradcem Králové, Libercem, Litvínovem, Spartou či Slavií. V sobotu a v neděli 24. a 25. dubna se pak Bruslaři představí na mezinárodně obsazeném turnaji v Pardubicích.. V rámci něj je v základní části turnaje čekají duely s Hradcem Králové, běloruským Minskem a Havířovem. Kompletní rozpis zápasů čtěte zde.

Nově vzniklá 9. třída má v plánu pět přátelských utkání. Střetnout se mají s Ústím nad Labem, Spartou, Hvězdou Praha nebo Kladnem. I hráče 9. třídy čeká kvalitně obsazený turnaj. V Litvínově se utkají s domácí Vervou, dále se Spartou, Kometou Brno či Vítkovicemi. Jedná se tak prakticky o stejné soupeře, s jakými se loňská úspěšná 8. třída potkala na mistrovství ČR v Ostravě. Turnaj se uskuteční ve stejném termínu jako ten dorostenecký v Pardubicích. Celý rozpis přípravných zápasů juniorů naleznete zde.