BK MLADÁ BOLESLAV

A tým poprvé na boleslavském ledě: Čeká nás odveta s Litvínovem

14. 8. 2019
Autor: Jitka Čechová

M l. B o l. – Hokejisté BK Mladá Boleslav se poprvé v rámci letošní přípravy představí na ledě v ostrém utkání. Jde přitom o soupeře, kterého Bruslaři potkali před týdnem – do města automobilů zavítá celek HC VERVA Litvínov. Svěřenci trenérů Rulíka a Patery minulý čtvrtek zvítězili 4:3 v prodloužení, přičemž se jednalo o velice povedený zápas. Ale známe to všichni – nový den, nové utkání. Jak to dopadne tentokrát? Pokud vám už hokej chybí a netrpělivě doma poklepáváte nohou, určitě dorazte. Zápas začíná ve čtvrtek 15. srpna od 17:30 a platí pro něj dvě hlavně dvě informace: vstupné je za jednotnou cenu 50 korun na osobu (kromě dětí do 130 cm a vozíčkářů s doprovodem; více informací najdete zde) a v rámci utkání se bude testovat systém tzv. "trenérské výzvy", která bude v letošní sezoně novinkou, a duel se může tudíž trochu časově protáhnout.

O změnách v litvínovském týmu jsme vás již minulý týden informovali v tomto článku.

Litvínov – na rozdíl od Mladé Boleslavi – od zmíněného čtvrtečního střetu žádné další přípravné utkání nehrál. Jeho sestava minulý týden vypadala takto: Janus – Kubát, Štich, Šesták, Jánošík, Baránek, Říha – Lukeš, Hübl, Válek – Kašpar, Petružálek, Zygmunt – Gerhát, Svoboda, Jícha – Trávníček, Helt, Jurčík.

To Bruslaři stačili ještě navíc v úterý nastoupit na kladenském ledě a jejich sestava vypadala takto: Krošelj – Klikorka, Pláněk, Bernad (A), Fillman, Dlapa, Kovačevič, Hrdinka, Kurka – Šťastný (A), Žejdl, Pabiška (C) – Skalický, Najman, Klepiš – Houška, Musil, Stránský – Flynn, Zbořil, Simon.

Doplňme ještě několik důležitých informací: ostré utkání si poprvé vyzkouší také jeden z nových moderátorů, obrazovky budou v provozu a těšit se můžete i na stream – vše podstatné k živému vysílání zápasu zveřejníme během dne.