BK MLADÁ BOLESLAV

Ondřej Najman: Je nová sezóna a my chceme porážet kohokoli

27. 9. 2019
Autor: Zdena Bobková

M l. B o l. – Zápas s mistrovským Třincem, to byla jedna velká hokejová paráda. Zápasu nechybělo tempo, které bylo místy až strhující, nespočet šancí, zvratů, oba týmy si vyžádali trenérskou výzvu na přezkoumání sporných momentů (ani jednu z trenérských výzev však rozhodčí nepotvrdili, pozn. red). Dva góly v utkání si navíc připsal i Ondřej Najman (na snímku), který zaskočil i ve třetí formaci za zraněného Pavla Musila, a po zápase byl vyhlášen hráčem utkání. Jak viděl zápas s třineckými Oceláři on? Podívejte se na naše video.

Bruslaři hráli proti úřadujícím mistrům bez přehnaného respektu a svedli s ním vyrovnanou bitvu. „Šli jsme do toho zápasu s tím, že můžeme porazit každého. Vůbec jsme se nekoukali na minulou sezónu, teď se hraje nová. A my chceme porážet kohokoli,“ hlásil po zápase spokojeně a odhodlaně nejlepší hráč utkání Ondřej Najman.

Boleslav byla Třinci vyrovnaným soupeřem a držela s ním tempo. To bylo místy až vražedné, ale každopádně bylo na co koukat. Oceláři šli sice po minutě hry do rychlého vedení, ale Bruslaři s nimi rychle srovnali krok a vývoj zápasy otočili na svou stranu. Třinec dokázal opět pouze srovnat, ale do vedení se už v zápase nedostal. „Minulý zápas s Libercem jsme také prakticky celý zápas vedli, ale nechali jsme si to utéct. Teď jsme se toho chtěli vyvarovat,“ upozorňuje Najman na jeden z klíčových momentů pátečního duelu.

V neděli míří Středočeši do západočeské metropole. „Myslím, že to bude hodně podobné, jako zápas s Třincem, ale asi nebudou tak aktivně napadat. Ale i tak mají hodně šikovných hráčů, co se udrží na puku. Zítra si trochu odpočineme, ale pořádně se na ně připravíme u videa, a v neděli na ně vletíme,“ říká před nedělním duelem s Plzní odhodlaně.

Co dalšího Ondřej Najman prozradil? Pusťte si celé video zde:


×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav