BK MLADÁ BOLESLAV

Martin Pláněk: Bylo to kvalitní utkání. I když odcházíme jako poražení

7. 10. 2019
Autor: Zdena Bobková
M l. B o l. – Když se to vezme kolem a kolem, úplně smutní být Středočeši nemusí. V tabulce jim patří třetí místo a zažívají historicky nejúspěšnější start ročníku v nejvyšší české soutěži. Doma navíc zatím ještě ani jednou neskočili úplně bez bodu. Přesto bylo na hráčích Mladé Boleslavi znát, že je prohra se Spartou v prodloužení mrzí. Na kameru nám duel osmého kola zhodnotil obránce Martin Pláněk.

„Myslím, že to bylo kvalitní utkání. Sparta je tým, který letos rozhodně nebude rozdávat body zadarmo. Tentokrát jim to vyšlo, snad jim to příště vrátíme,“ hlásil po zápase obránce Martin Pláněk.

„Bylo by o dost horší, kdybychom je nechali odskočit o víc. Naštěstí Klépa (Jakub Klepiš, pozn. red.) vyrovnal a udržel nás tím ve hře,“ dodal. Bruslaři i díky zmíněné trefě Jakuba Klepiše nakonec dokráčeli se Spartou až do prodloužení. Zatímco dvakrát už v něm letos byli úspěšní, tentokrát se radoval soupeř.

„Systém prodloužení, jaký se hrajete teď, tedy tři na tři, je hrozně těžký. Stačí sebemenší maličká chybička, která by vám jinak v zápase prošla, a soupeř ujede. Je to ohromně těžké bránit,“ popisoval Pláněk.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav