BK MLADÁ BOLESLAV

Bruslaři se fotili v Klaudiánově nemocnici. Chystají speciální kalendář

15. 10. 2019
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. – Hokejisté Bruslařského klubu strávili pondělní polední a odpolední čas v útrobách Klaudiánovy nemocnice, kde se na nejrůznějších odděleních fotili ve výstroji. Jelikož na daná místa docházeli už kompletně oblečení, nevyhnuli se občas komickým situacím, překvapeným pohledům ale nakonec vždycky širokým úsměvům. Hráči se s kolemjdoucími zdravili a v několika případech dokonce fotili.

„Musím říct, že jsem tak docela netušil, co od toho čekat, něco takového jsme nikdy nedělali. Ale byla to sranda a myslím, že jste tím pár lidí docela slušně dostali a snad i potěšili,“ nechal se po focení slyšet Lukáš Pabiška, na kterého ve dvojici s Martinem Ševcem vyšlo stanoviště v podobě nemocniční lékárny.

Fotografie klub použije do speciálního charitativního kalendáře, který připravuje. Jako „namlsání“ jsme pro vás připravili alespoň „fotografie z focení“. Na našem instagramovém a facebookovém profilu jsme vám také nabídli několik videí.

Detailní informace týkající se nejen kalendáře ale vůbec celého tohoto charitativního projektu, se dozvíte v průběhu listopadu.



Zobrazit příspěvek na Instagramu
Potkali jste nás včera v Klaudiánově nemocnici? A co jste si v tu chvíli mysleli? 👀😂 #bkboleslav #jedentymjedencil #charity
Příspěvek sdílený BK Mladá Boleslav (@bkmladaboleslav),