BK MLADÁ BOLESLAV

FANSHOP Bruslařů: Blíží se vánoční novinky i Black Friday

6. 11. 2019
Autor: Klub
M l. B o l. – FANSHOP BK Mladá Boleslav chystá další vlnu novinek do svých regálů a virtuálních skříní. Krom toho se i u nás můžete těšit na legendární slevový Black Friday, který bude v našem podání trvat dokonce celý víkend. Následující článek si rozhodně přečtěte, pokud plánujete (nejen) vyřídit u Bruslařů i kdyby jen část svých Vánoc:

Na celosvětově už tradiční Black Friday (neboli zkrátka a dobře po česku velký slevový výprodej) se u Bruslařů můžete těšit od pátku 29. listopadu do neděle 1. prosince a to jak v kamenné prodejně, tak na našem prodejním portále https://www.fanshopbkboleslav.cz/. Nenechte si ujít jedinečnou šanci vybavit se do klubového za neuvěřitelné ceny! Všechno podstatné se dozvíte včas na zmíněných stránkách našeho FANSHOPU, tak je nezapomeňte pravidelně sledovat. Potěšující navíc může být i skutečnost, že už na Black Friday byste měli mít možnost zakoupit i následující novinky:

Už nyní jsou v nabídce hned tři typy zimních kulichů a po reprezentační přestávce se můžete těšit na naskladnění nových mikin v černém a zeleném provedení (a to včetně dětských velikostí), trenek STYX v klubovém designu a co je snad ještě o něco jedinečnější – klubových tenisek! Ty budou k dispozici ovšem pouze na objednání a to ve velikostech 28 až 46 (menší na dotaz) a co je naprosto úžasné – můžete si na ně nechat natisknout vlastní jméno či číslo nebo jméno a číslo svého oblíbeného hráče. Dodací lhůta tenisek je 14 dní a vzorky budou k nahlédnutí v kamenném FANSHOPU.

Ty z vás, kdo si tak docela není jistý, a bojí se, aby u rodinných příslušníků a přátel nešlápl vedle, by mohla potěšit informace, že ke koupi budou v dohledné době také dárkové poukázky na nákup ve FANSHOPU a to v hodnotě 300, 500 a 1.000 korun.