BK MLADÁ BOLESLAV

David Bernad: Neskutečně těžký zápas! Jsem rád, že jsme ho zvládli

17. 11. 2019
Autor: Zdena Bobková
M l. B o l. – Obránce David Bernad Bruslařům kvůli zranění chyběl více jak měsíc. Připraven naskočit do ostrého zápasu byl sice už v utkání proti Liberci, ale trenéři jej nakonec nepostavili. Svůj první zápas tak odehrál až v pátek proti Třinci. Ten se Bruslařům vůbec nepovedl, prohráli jej 0:3. V zápase s Plzní už byl ale vidět více, a navíc přidal i důležitou vyrovnávací trefu na 3:3. Jak se ukázalo, byl to důležitý moment tohoto utkání. Vítězná branka totiž padla až v nastaveném čase, v prodloužení rozhodl šikovnou tečí Zohorna.

Vítězství nad Plzní se ale nerodilo snadno. Plzeň v zápase rychle vedla, ale Boleslav ještě v první třetině otočila. Milan Gulaš Plzni vrátil vedení, ale právě David Bernad, kterého jsme si po zápase pozvali k mikrofonu, se zasloužil svou přesnou trefou o vyrovnání. „Byl to hodně těžký zápas. Plzeň má skvělý tým a Milana Gulaše, který opět udělal dva góly. Je trochu odškočený,“ říká na adresu vousatého kanonýra a pokračuje: „Zápas byl neskutečně těžký, ale jsem rád, že jsme ho takhle urvali a máme dva body.“

Obránce s číslem sedmnáct na dresu si deset vteřin před koncem druhé třetiny připsal gól za vyrovnávací trefu na 3:3. Přiznal však, že tento zásadní moment duelu byl možná i dílem náhody. „Odrazilo se to ke mně. Přiznám se, že jsem prostě jen zavřel oči, a vystřelil,“ dodává s úsměvem na tváři a dodává, že se mu v ten moment hodně ulevilo.

Celý rozhovor najdete na následujícím videu:


×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav