BK MLADÁ BOLESLAV

SOUTĚŽ: Bruslařův adventní kalendář se sedmi magickými čísly

28. 11. 2019
Autor: Klub
M l. B o l. – BK Mladá Boleslav se vám letošní čekání na vánoční svátky rozhodl ukrátit nejen svými hokejovými zápasy, ale rovněž fantastickou soutěží o ceny, jaké tady dohromady a na jednom místě ještě nebyly – v průběhu prosince budeme hrát o skútr KENTOYA, už tradičně vyzdobený do klubových barev, pánské trekové kolo SCOTT a plazmovou televizi LG.

PRAVIDLA

Bruslařův adventní kalendář není jako každý jiný adventní kalendář. Ten náš má na rozdíl od klasického pouze sedm okének. Vytipovali jsme „sedm magických čísel“ a to tyto a z těchto důvodů:

  • 3 – je to pohádkové a kouzelné číslo
  • 5 – tolik hráčů má jedna formace
  • 7 – je to šťastné číslo
  • 10 – tolikátou extraligovou sezonu hrajeme
  • 13 – pátek třináctého může být i šťastný
  • 17 – tolik míváme na soupisce útočníků
  • 19 – s tolikátým rokem se loučíme

V dané dny od půlnoci do půlnoci (tedy 3. 12., 5. 12., 7. 12., 10. 12., 13. 12., 17. 12. a 19. 12.) bude vždy tady, na webových stránkách www.bkboleslav.cz, možné otevřít interaktivní okénko našeho virtuálního kalendáře, které vám vzápětí vyjeví soutěžní otázku.

Odpověď je třeba zaslat v tentýž soutěžní den (tedy 3. 12., 5. 12., 7. 12., 10. 12., 13. 12., 17. 12. a 19. 12.) společně se jménem, adresou a telefonním číslem na emailovou adresu soutez@bkboleslav.cz. Vzápětí obdržíte automatickou odpověď, že váš email byl přijat a zařazen do soutěže.

Všech sedm odpovědí je nutné zaslat z jednoho emailu a pod jedním jménem – vaše odpovědi se budou přiřazovat k vašemu jménu a emailové adrese a pro zařazení do slosování je potřeba mít zodpovězených všech sedm soutěžních otázek!

Do finálního slosování budou zařazeni ti účastníci, kteří budou mít nejvíce správných odpovědí.

Slavnostní losování o – jak jinak – sedm hodnotných cen proběhne v neděli 22. prosince na zápase BK Mladá Boleslav – HC Kometa Brno.

7 MAGICKÝCH CEN

1. cena – skútr KENTOYA VIKING-I 125 4T od společnosti AUTO-MOTO Dobrovice

2. cena – trekové kolo SCOTT Superior pánské od společnosti SPORT-V.LAURÝN

3. cena – televizor LG UHD TV AI THINQ 123 cm/49 od společnosti BK Mladá Boleslav

4. cena – Bruslařův vánoční balíček

5. cena – Bruslařův vánoční balíček

6. cena – Bruslařův vánoční balíček

7. cena – Bruslařův vánoční balíček


BRUSLAŘŮV ADVENTNÍ KALENDÁŘ