BK MLADÁ BOLESLAV

Skončila aukce charitativních dresů. Padaly rekordy!

15. 12. 2019
Autor: Klub
M l. B o l. – Máme tu rekord! Již poněkolikáté se ukázalo, že BK Mladá Boleslav má skvělé fanoušky se srdcem na dlani. V rámci letošní charitativní dražby speciálních dresů se povedlo získat těžko uvěřitelných 136.873 korun na nový EKG přístroj pro chirurgické oddělení mladoboleslavské Klaudiánovy nemocnice. Největší bitva byla svedena o dres kapitána a letošního patrona tohoto projektu Michala Vondrky, na kterého padlo fascinujících 92 příhozů, a jehož nový majitel pomůže dobré věci částkou 14.900 korun. Podobně úžasně dopadla i dražba dresu Jakuba Klepiše, který nového majitele vyjde na 12.700 korun.

Jak si dres vyzvednout?

Osobní vyzvednutí dresů je možné na sekretariátu klubu v kanceláři Jitky Čechové (Viničná 31, Ml. Boleslav) v těchto termínech:

  • v pondělí 16. prosince od 13 do 18 hodin,
  • v úterý 17. prosince od 9 do 12 a od 13 do 17 hodin (tj. nejpozději 30 minut před utkáním s Pardubicemi),
  • ve středu 18. prosince od 9 do 12 a od 13 do 17 hodin.

S sebou je nutné mít jakýkoliv doklad totožnosti, který je nezbytný pro identifikaci se seznamem úspěšných dražitelů. A ideálně také přesnou hotovost. Platba je možná pouze v hotovosti!

Pokud nebude dres vyzvednut osobně, bude ve čtvrtek 19. prosince odeslán poštou na dobírku s příplatkem 160 Kč za poštovné jako "Balík na Poštu" na adresu uvedenou ve vašem profilu na serveru sportovniaukce.cz, přičemž Česká pošta v tomto případě garantuje dodání do Vánoc. V případě zájmu zaslat balík na jinou adresu, je třeba o to požádat na e-mailové adrese jitka.cechova@bkboleslav.cz.

Pokud již předem víte, že se nedostavíte vyzvednout si dres osobně na vedení klubu, můžete požádat o jeho okamžité zaslání na e-mailové adrese jitka.cechova@bkboleslav.cz.

Součástí každého dresu je certifikát pravosti a drobný dárek jako poděkování, že pomáháte s námi :-)