BK MLADÁ BOLESLAV

Byl to dobrý týmový výkon, hodnotí výhru nad Olomoucí Jakub Klepiš

28. 1. 2020
Autor: Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. – Útočník Jakub Klepiš (na snímku) se po nemoci vrátil zpět do sestavy a tým z toho výrazně těžil. Zkušený útočník přihrál na obě přesilovkové branky, a dokonce byl vyhlášen nejlepším hráčem utkání. Po zápase byla nejenom o tom řeč před kamerou a mikrofonem.

Asistent kapitána řekl, že s tříbodovou výhrou je spokojen. Bruslařskému klubu k vítězství pomohly také výrazně početní výhody, z nichž se Středočeši prosadili hned dvakrát. "Myslím, že se nedá říct úplně, že bych s nimi byl spokojený. Bylo tam taky trochu štěstí. Ale zaplaťpánbůh za ty góly, že jsme je dali. Je jedno, jestli to bylo v přesilovce nebo ve hře pět na pět. Na přesilovkách musíte pracovat pořád," řekl skromně Jakub Klepiš.

Útočník přiznal, že se po nemoci necítí ještě nejlépe, pochvaloval si ale týmový výkon a také zákroky brankáře Justina Peterse, který v dresu Mladé Boleslavi vychytal své první čisté konto. "To, že jsem nahrál na dva góly, vůbec nic neznamená. Byl to dobrý týmový výkon a Justin chytal výborně," dodal dlouholetý boleslavský hráč.

Kompletní videorozhovor můžete zhlédnout prostřednictvím klubového YouTube kanálu: