BK MLADÁ BOLESLAV

Bruslaři předali chirurgickému oddělení Klaudiánovy nemocnice rekordní výtěžek

20. 2. 2020
Autor: Klub
M l. B o l. – Na začátku loňského prosince odehráli Bruslaři speciální charitativní utkání – v letošní sezoně na pomoc chirurgickému oddělení mladoboleslavské Klaudiánovy nemocnice. Karlovy Vary porazili boleslavští hokejisté v rámci tohoto duelu 4:2 a podobně skvěle skončil i celkový výtěžek z následné aukce fialkových dresů a prodeje nástěnných kalendářů, které Bruslaři fotili právě v útrobách Klaudiánovy nemocnice – podařilo se vybrat 182.553 korun. Symbolický šek byli zástupci klubu předat přímo panu primáři MUDr. Jaroslavu Touškovi, kterého částka upřímně a samozřejmě příjemně překvapila.

Přímo na chirurgické oddělení dorazil spolumajitel klubu Mgr. Jan Plachý, MBA, generální manažer Mgr. Jan Tůma a útočník A týmu Jan Stránský. Přinesli nejen symbolický šek, ale rovněž dárek – památku v podobě zarámovaného dresu ze zmíněného zápasu. Fotografie najdete tady.

Proč se Bruslaři rozhodli do podobných charitativních projektů pustit a co všechno si chirurgické oddělení za vybrané peníze koupí, najdete v našem videu: