BK MLADÁ BOLESLAV

Ve středu se mimořádně sejdou zástupci klubů, prodej vstupenek zrušen

10. 3. 2020
Autor: Klub
M l. B o l. – Z důvodu rozhodnutí Bezpečnostní rady státu o zákazu všech hromadných akcí s účastí nad sto lidí BK Mladá Boleslav oznamuje, že vstupenky na čtvrtfinále do prodeje v tuto chvíli vůbec neuvolní. O tom, jak, kdy a zda vůbec se bude play-off hrát, by se mělo rozhodnout ještě dnes. „Současná situace je samozřejmě nepříjemná, ale rozhodnutí státu musíme respektovat. O vývoji situace budeme fanoušky informovat, jakmile budeme vědět víc,“ říká generální manažer Mgr. Jan Tůma.

V úterý 10. 3. 2020 krátce po poledni kluby obdržely oficiální stanovisko Českého svazu ledního hokeje ohledně dalšího postupu. Citujeme:

"... prezident Českého svazu ledního hokeje z.s. (dále také jako „ČSLH“) v návaznosti na Opatření rozhodl dne 10. 3. 2020 tak, že veškerá utkání všech soutěží a turnajů řízených a organizovaných všemi řídícími orgány ČSLH se budou hrát dle rozpisu příslušné soutěže, resp. propozic příslušného turnaje, s tím, že návštěvnost utkání (tj. počet diváků na utkání), která neskončí před 18:00 hod. dne 10. 3. 2020, nesmí přesáhnout 100 osob ve stejný čas."

Další diskuse o výkladu a skutečném obsahu nařízení Bezpečnostní rady státu nicméně budou následovat, na středu 11. 3. 2020 se svolává mimořádná schůzka klubů účastnících se play-off extraligy ledního hokeje (včetně předkola), které bude projednán další postup ohledně organizace utkání hraných po tomto termínu.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav