BK MLADÁ BOLESLAV

Leo Gudas o soustředění: Byl to vrchol vytrvalostní přípravy

16. 6. 2008
Autor: Michal Miškovský
M l. B o l. – Mladoboleslavští hokejisté zakončili týdenní soustředění v Jánských Lázních v pátek po poledni a asistent hlavního trenéra Leo Gudas (na snímku) si jeho průběh zpětně pochvaluje. “Soustředění hodnotím velice kladně, protože ve své podstatě to byl vrchol vytrvalostní přípravy před nadcházející sezonou. Kluci opravdu odvedli dobrou práci,“ říká v rozhovoru.

Hlavní náplň soustředění obstarala kola, na nichž se hokejisté zapotili v kopcovitém terénu víc než dost. “Hráči denně najezdili okolo šedesáti kilometrů,“ prozradil Leo Gudas. “Navíc ve středu byla ještě o trochu delší etapa,“ dodal.

Po šestidenním drilu (8. června – 13. června) v Jánských Lázních měli Středočeši volný víkend. V tomto týdnu už ovšem bude jejich příprava pokračovat. A to ve stejném prostředí jako před soustředěním – na Mladoboleslavsku. “V podstatě budeme mít stejný program. Jen budou tréninky trochu jinak upravené,“ uvedl asistent trenéra.

Například úterní dopoledne stráví hráči nováčka O2 Extraligy na beach-volejbalovém hřišti v nedalekých Kosmonosech. “A odpoledne máme, myslím, boxový trénink,“ připojil Leo Gudas.

Hráči tedy budou mít znovu pestrý program.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav