BK MLADÁ BOLESLAV

Volno bylo dlouhé, být zpátky na ledě je krásný pocit, říká David Bernad

28. 7. 2020
Autor: Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. – Mladoboleslavští hokejisté vyjeli v pondělí poprvé od března na led. Jak řekl trenér Pavel Patera, kádr je kompletní, nyní se tedy ve ŠKOENERGO aréně tým připravuje na pohárové zápasy, které začnou již v prvním srpnovém týdnu. Jedním z hráčů, který se trenérům hlásil, byl také obránce a vicemistr juniorské extraligy z roku 2015 David Bernad. V rozhovoru pro klubový web mimo jiné hovoří o návratu na led nebo o očekávání před pohárovými zápasy.

"Je to krásný pocit. To volno bylo dlouhé, myslím si, že pro všechny. Předchozí sezóna skončila moc brzo, nevím kolik to bylo? Čtyři měsíce, co jsme byli bez ledu. tak to už i ti, co k tomu mají největší nechuť, tak se museli těšit," smál se na úvod David Bernad.

Obránce přiznává, že návrat po tak dlouhé době zpět na led byl po fyzické stránce znát. "Já nevím jak pro ostatní, ale pro mě určitě. Já jsem tady po 20 minutách ledu mohl mít zase třítýdenní dovolenou, takže pro mě jednoznačně. Pro mě fakt ta pauza byla dlouhá a ten skok na led byl hodně náročný. Vletělo se do toho docela ve slušném tempu, makali jsme," řekl Bernad.

"Myslím si, že můžu mluvit za všechny, v tomhle stavu se na to všichni hrozně těší, protože každý chce hrát zápasy. Nikdo tady nechce bruslit bez puku a nejlepší trénink je zápas, takže na to se všichni hrozně těšíme a po té dlouhé pauze doufám, že budeme všichni natěšení, bude to stát za to a i těch pár lidí, co nám sem pustí, tak doufáme, že se budou bavit," dodává obránce, který letos v květnu oslavil šestadvacáté narozeniny.

Kompletní videorozhovor s Davidem Bernadem můžete zhlédnout prostřednictvím klubového YouTube kanálu:



Zobrazit příspěvek na Instagramu
Dnes za sebou máme jednu premiéru, poprvé jsme pro vás totiž točili rozhovor v roušce. Poznáte, kdo odpovídal na naše otázky? 🤔
Příspěvek sdílený BK Mladá Boleslav (@bkmladaboleslav),
×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav