BK MLADÁ BOLESLAV

Z Boleslavi míří do Vrchlabí tři hráči

25. 6. 2008
Autor: Michal Miškovský
M l. B o l. – Spolupráce mezi BK Mladá Boleslav a HC Vrchlabí doznala pro oko fanouška prvního viditelného výsledku. Do Podkrkonoší míří na hostování obránci Jozef Wagenhoffer, Jan Jaroměřský a útočník Jonáš Fiedler. “Sezonu začnou tam. V průběhu dalšího měsíce se pak počet našich hráčů ve Vrchlabí rozšíří na šest,“ vyjasnil sportovní manažer Bruslařského klubu Jaromír Šindel.

Dvaadvacetiletý Jozef Wagenhoffer zamířil do BK Mladá Boleslav před sezonou 2007/2008 ze Slovanu Bratislava. Za Bruslařský klub odehrál vzhledem ke zranění jen deset zápasů. Šestnáct startů však nasbíral za Berounské Medvědy a dalších jedenáct za druholigový Mělník.

Dvacetiletý Jan Jaroměřský loni hájil především barvy mladoboleslavského juniorského týmu, kde se v základní části stal nejproduktivnějším obráncem. Na šest zápasů nakoukl do prvoligového áčka, dvakrát zaskočil v druholigovém Nymburce.

Jihlavský rodák Jonáš Fiedler přišel z Vysočiny do středočeského klubu před ročníkem 2007/2008, ale po zranění ruky stejně loni část sezony působil v Dukle, aby se rozehrál. Závěr sezony pak odehrál v BK Mladá Boleslav.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav